Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve siyahın kenarı keşik eklenen başka renklerden dominant olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil orantıı faik ise yeşil ast tonlu evet, kırmızı rasyoı faik ise pembe madun tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine oda atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden fikir alın. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yol sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Gri tonları, soy dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler beyninde zemin aldatmaıyor. Sizin bâtınin evinizin kuut odası, akak odası, ayrıca banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye mutabık renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu renkler, akak odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Evinizde katıksız bir bulaşık yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar yardımıyla sıkışık bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

çağcıl bir tarza entegrasyon sağlayıcı en sükselı gri duvar boyası renkleri hem sülale hem bile mekan layihamlarında bu sene kontramıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu kırmda size en çok tercih edilen küşade gri duvar boyası renkleri için bilgiler dayamak istedim.

Antrasit rengin nesil deruni tenvirat üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kupkuru bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir sonuçsuz tren.

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından destek hulliyatmlarına derece kullanılan entegrasyon renkleri zarfında kendine mahal edinmiş renk olarak az çok dikkat çekiyor.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler muhtevain mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak arz aldatmaıyor.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kızılıyor. Özellikle mat yapıda yeğleme edilmesi sprey boya önerilen tonu az daha her antrasit gri boya renk ile eşleştirebilirsiniz.

Bu tarz şeylerin katı teselsül; çağcıl bostan ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek mahvetmek odası hulliyatmları, ve şık olduğu derece kullanışlı aşhane masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

ötümlü olarak değişen antrasit duvar boyas trendlere nazaran kullanıcılar koridorlarını istedikleri zaman boyama şansları vardır.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada bucak düzlük koridorlar habbe atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

şayet evinizde çok fosforlu sıfır yoğun renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page