Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Akrilik kapaklar, pek çok özelliği sayesinde, nisa ve mert müşterilerimiz aracılığıyla tercih edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını değanlayıştirenlerin tercih ettiği akrilik kapaklarımızın:

Siz bile sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine taraf bildirmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hareketlilık katarken hem de yerın aydınlanmasını sağlayarak yoğun renk kullanmaı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istimal etmek kolaylaşıyor. 

Özel tasarımı yardımıyla sessiz defa ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer imkanı katkısızlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı hafif kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak midein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler yürekin sizlere süflidaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye şayeste renkler bâtınin antrasit renk tonları makam alsa da bu renk ile birokkalı rengin eş bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin baş başa kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı sırasında intibak az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan tasarımları gestaltlabilir.

Hane kucaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına antrasit duvar boyas katkı sağlar. Işığın etkisiyle uz bir âlem oluşturan beyaz zehir rengi kesif pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her aşama yumuşak ve davetkar oluyor.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Şimdi, ev dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri konut dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, başlayalım!

Karşılık 6 Antrasit rengi, doğal renklerle birleştirildiğinde düz ve sıcak bir keyif yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde hane dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

Okşayıcı antrasit gri dekorasyon Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan diğer bir renk grubu antrasit renk tonları da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri sarf etmek lüp umumi tasavvurına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page